İş Başı Eğitim İş Akış Süreci

2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

GÜZ VE BAHAR DÖNEMİ İŞBAŞI EĞİTİM AKIŞI

İşbaşı eğitim yapacak olan öğrencilerin talep dilekçelerini 06.05.2016 (cuma) günü mesai bitimine kadar teslim etmeleri gerekmektedir.

*13.05.2016 (cuma) günü dilekçe değerlendirmeleri ilan edilecektir.

*16.05/20.05.2016 tarihleri arası dönemlerle ilgili itirazların değerlendirilmesi yapılacaktır.

*İş-Kur’dan yararlanacak öğrencilerin (sigorta bildirim konusunda) bilgilendirme dilekçelerini akademik takvim’e göre kayıt haftasının ilk gününde  teslim etmeleri gerekmektedir.

*İtirazlar kesinleştirildikten sonra 25.05.2016 (çarşamba) günü (engeç) aşağıdaki formların eksiksiz/tam olarak doldurup bölüm başkanlarının onay/imzası ve mühürledikten sonra dosya içerisinde okulumuz İşbaşı  Eğitim Koordinatörlük Bürosu’na (Uğur Kunburcu’ya) bizzat elden teslim etmeleri gerekmektedir.

*Ön dilekçe tam doldurulacak,

*İşbaşı Eğitim kabul formu,

*Kimlik fotokopisi,

*Sigorta bildirim formu.

*İlgili formlar Yüksekokulumuz internet sayfamızda mevcuttur.

*27.05.2016 (cuma) tarihinde 2016-2017 Güz Dönemi İşbaşı Eğitimi yürütecek öğrenci ve Öğretim Üyeleri kesin listesi okulumuz internet sayfamızda ilan edilecektir.

*Muhasebe Bölüm Başkanı : Yrd.Doç.Dr. Kenan İLARSLAN

*Lojistik Bölüm Başkanı : Yrd.Doç.Dr.Mehmet DEMİRTAŞ