İş Başı Eğitim İş Akış Süreci

2018/2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

GÜZ VE BAHAR DÖNEMİ İŞBAŞI EĞİTİMİ İŞ AKIŞI

Güz Dönemi işbaşı eğitim yapan öğrencilerimiz, 24.09.2018 tarihinde başladıkları işbaşı eğitimini 30.12.2018 tarihinde bitireceklerdir.

İşbaşı eğitim raporu ile işyeri yetkilisi öğrenci değerlendirme formu teslim tarihi 31.12.2018 ile 11.01.2019 tarihleri arasındadır. (Not: İş başı eğitimi rapor teslim ve slayt sunumu final programında belirtilecektir. Sunum esnasında raporlar ve İşyeri Yetkilisi Değerlendirme raporları danışman öğretim elemanlarına bizzat teslim edeceklerdir.)

Bahar Dönemi işbaşı eğitim yapacak öğrencilerimiz, işbaşı eğitimine 11.02.2019 tarihinde başlayıp, 18.05.2019 tarihinde bitireceklerdir.

Bahar döneminde işbaşı eğitimi yapacak öğrenciler istenilen belgeleri EN GEÇ 25.01.2019 Cuma günü mesai bitimine kadar işbaşı eğitim bürosuna (Uğur Kunburcu’ya) bizzat teslim edeceklerdir. Evraklarını gününde teslim etmeyenlerin işbaşı eğitimi (staj)  kabul edilmeyecektir.

İşbaşı eğitim raporu ile işyeri yetkilisi öğrenci değerlendirme formu teslim tarihi 20.05.2019 ile 02.06.2019 tarihleri arasındadır. (Not: İş başı eğitimi rapor teslim ve slayt sunumu final programında belirtilecektir. Sunum esnasında raporlar ve ve İşyeri Yetkilisi Değerlendirme raporları danışman öğretim elemanlarına bizzat teslim edeceklerdir.)

İSTENİLEN BELGELER

• TALEP DİLEKÇE FORMU (EK-1) 1 ADET
  • İŞBAŞI EĞİTİM KABUL FORMU (EK-2) 3 ADET (Bölüm Başkanından Onaylı, Mühürlü ve eksiksiz olacak şekilde),
  • SİGORTA BİLDİRİM FORMU (EK-3) 1 ADET,
  • İŞBAŞI EĞİTİM İŞYERİ BİLGİ FORMU (EK-4)
  • KİMLİK FOTOKOPİSİ (Adres bilgileri ön kısma yazılacak) 1 ADET

Notlar:

1. Poşet dosya içerisinde işbaşı eğitim bürosuna teslim edilecektir.
  2. İşbaşı Eğitimi yapacak öğrencilerimizin işbaşı eğitimi ile ilgili Yönerge ve formlar Yüksekokulumuz internet sayfamızda mevcuttur, oradan temin edebilirsiniz.
  3. İşbaşı eğitim yapacak öğrencilerin ve danışmanlarının listesi ders kayıt döneminde okulumuzun web sayfasında ilan edilecektir.

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ

İş Başı Eğitim Uygulaması